Izvor: Kurir.rs/Kineska medijska grupa
20.12.2022 u 11:15
0

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA DONELO ODLUKU: Kina za unapređivanje upravljanja globalnom biološkom bezbednošću!

Kina će nastaviti da sarađuje sa međunarodnom zajednicom kako bi nastavila da unapređuje globalno upravljanje biološkom bezbednošću, čiji je cilj veći doprinos univerzalnoj bezbednosti i zajedničkom razvoju, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine u ponedeljak.

POZITIVNE VESTI ZVANIČNO POTVRĐENE: Kina nastavlja „uzajamno korisnu“ energetsku saradnju s Rusijom!

Deveta revizijska konferencija Konvencije o biološkom oružju (BWC) zatvorena je 16. decembra u Ženevi.

Mao Ning, portparolka MSP-a je rekla da je na konferenciji pregledana globalna situacija biološke bezbednosti i implementacija BWC-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na konferenciji je usvojen dokument o konačnom rezultatu, dogovoreno je da se dodatno pojača delovanje Konvencije itd.

Konferencija i njeni rezultati označavaju važan napredak u globalnom upravljanju biološkom bezbednošću, koji su u skladu sa zajedničkim interesima međunarodne zajednice, rekla je Mao.

Kineski predsednik Si Đinping je prilikom predstavljanja Inicijative za globalnu bezbednost, rekao da treba da budemo posvećeni očuvanju bezbednosti u tradicionalnim i netradicionalnim područjima i sarađujemo u reagovanju na globalne izazove, uključujući biološku bezbednost, navela je kineska portporalka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter