Izvor: Kurir.rs
21.02.2023 u 13:56
0

MISTERIOZNA METALNA KUGLA PREČNIKA 1,5 METARA ISPLIVALA NA OBALU JAPANA: Policija izdala uzbunu, plaža zatvorena! VIDEO

Kugla je otkrivena u perefekturi Šizoka u gradu Hamacu.

Misteriozna džinovska metalna kugla nasukala se na jednu od plaža u Japanu i odmah izazvala pažnju tamošnjih medija.

ODMAZDA ZBOG BALONA? Amerikanci i Japanci razmeštaju hipersonično oružje i rakete nadomak Kine

Kugla je otkrivena u perefekturi Šizoka u gradu Hamacu.

Ono što je poznato jeste da ta metalna kugla ima prečnik 1,5 metara.

O ovom pronalasku obaveštena je lokalna policija, koja je zatvorila plažu. U pomoć pozvani si pripadnici policije obučeni za pronalaženje i deaktiviranje eksploziva kako bi se utvrdilo sadržaj metaklne kugle.

Za sada nema informacija o tome, šta bi misteriozna kugla mogla da bude, ali je ovaj neobičan incident poslužio već za zbijanje šala da je u pitanju zmaejva kugla, misleći na istoimeni japanski crtani film, zatim Godzilino jaje, ali bilo je i onih ozbiljnijih koji smatraju da je u pitanju bova ili možda morska mina koja je isplivala na površinu iz velikih dubina.

Neke sumnje postoje i da je možda u pitanju metalna kugla koja je bila postavljena u interkontinentalnu balističku raketu umesto bojeve glave, s obzirom da je Severna Koreja već u nekoliko navrata lansirala balističke rakete od kojih su neke preletale Japan na velikoj visini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter