Izvor: Kurir.rs/Mondo
09.11.2022 u 08:18
0

MOĆNA HIPERSONIČNA RAKETA ZA SAMO 9 MINUTA MOŽE DA POGODI LONDON: 12 puta brža od brzine zvuka, ima domet od preko 2.000 kilometara!

Voditelj na ruskoj javnoj televiziji Vladimir Solovjov istakao je kako su ruske hipersonične rakete sposobne da pogode London za samo 9 minuta posle lansiranja.

RUSIJA PREBACILA HIPERSONIČNE RAKETE U BELORUSIJU? Britanski obaveštajci upozorili na razmeštanje raketa protiv kojih nema adekvatne odbrane!

Ruska strana tvrdi da strateška prednost raketa zvanih Kinžal, koje su duge oko osam metara, leži u tome što lete veoma brzo i visoko, ali pritom ostaju manevarske.

Svoju metu uništavaju konvencionalnom bojevom glavom težine do 480 kilograma ili nuklearnom bojevom glavom.

.Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ove nedvosmislene ruske pretnje Velikoj Britaniji dolaze nedugo posle objave rezultata službene istrage Kremlja o sabotaži gasovoda u Baltičkom moru.

Rusija je optužila Britance za sabotažu gasovoda Severni tok, ali i za učestvovanje u ukrajinskom napadu na rusku flotu u Crnom moru.

„Danas svi histerišu jer rakete iz Belorusije u London mogu da stignu za 9 minuta„, rekao je Solovjov.

Inače, Solovjov je na Zapadu označen kao ključni propagandista Putinovog režima. Neretko u svojim emisijama iskazuje snažnu podršku politikama Kremlja i preti zapadnim državama i Ukrajini.

„Projektil Kinžal, ima domet od preko 2.000 km i može da postigne brzinu 12 puta veću od brzine zvuka, 9 minuta i zdravo Londonu ili, bolje rečeno, zdravo i doviđenja, London”, dodao je Solovjev. Priznao je da se Rusija suočava s određenim problemima.

Poručio je da svako u skladu sa svojim kapacitetima i znanjima mora da doprinese rešavanju problema jer će Rusija tek tada biti spremna da pobedi. „Vojnici treba da se bore, diplomate da pregovaraju, politolozi da raspravljaju i da predlažu rešenja„, zaključio je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter