Izvor: BSC HAPPY
07.02.2023 u 19:38
0

MOSKVA NAJAVILA VAŽAN KORAK ZA 15. FEBRUAR Tiče se bioloških laboratorija SAD!

Savet Federacije Rusije i Državna duma planiraju da 15. februara razmotre apel svetskim parlamentima u kojem bi ruski zakonodavci pozvali svoje kolege da govore o aktivnostima američkih bioloških laboratorija u ovim zemljama.

U toku je rad na izradi ovog dokumenta, rekao je potpredsednik Saveta Federacije Konstantin Kosačov.

„Ovo je inicijativa naše parlamentarne komisije i planiramo da predložimo da se (to) sprovede u formi apela parlamentima sveta na nivou veća savezne skupštine“, rekao je Kosačov, komentarišući inicijativu komisije da uputi odgovarajući apel stranim kolegama.

Kosačov je napomenuo da je važno da se ovaj rad sinhronizuje, dodajući da oba veća savezne skupštine idu na zakazane sednice 15. februara.

Ukrajinci tvrde: Rusija je imala „najsmrtonosnija 24 sata od početka rata“!

„Dogovorili smo se da do 15. februara pripremimo apel parlamentima sveta“, napomenuo je i dodao da se radi na nacrtu žalbe.

Pored toga, dodao je da bi poslanici svojoj žalbi želeli da prilože izveštaj Agencije za smanjenje pretnji Pentagona (DTRA).

Kosačov je objasnio da je ideja izrade dokumenta da parlamentarci različitih zemalja pitaju svoje vlade da li se na teritoriji njihovih zemalja sprovode američka bioistraživanja i tako da „u sledećoj fazi (već) počnu da postavljaju relevantna pitanja“, zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter