Izvor: Blic.rs
19.02.2023 u 17:43
0

NAJAVLJEN PUTINOV GOVOR: Govoriće o ratu u Ukrajini uoči godišnjice!

Kako je istakao, Putin će u svom govoru oceniti napredak "specijalne vojne operacije" u Ukrajini, kao i situaciju na međunarodnoj areni i govoriti o perspektivama razvoja Rusije.

Ruski predsednik Vladimir Putin će u obraćanju Saveznoj skupštini izneti ocenu aktuelnog stanja sa „specijalnom vojnom operacijom“ u Ukrajini, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov televiziji „Rusija 1“.

PUTIN POSLAO „BELE LABUDOVE“: Ovo je upozorenje Zapadu zbog naoružavanja Ukrajine

Kako je istakao, Putin će u svom govoru oceniti napredak „specijalne vojne operacije“ u Ukrajini, kao i situaciju na međunarodnoj areni i govoriti o perspektivama razvoja Rusije.

Portparol Kremlja je dodao da se „sada ceo naš život“ vrti oko teme ukrajinskog sukoba i da vojna operacija u Ukrajini „na ovaj ili onaj način“ utiče na živote Rusa.

– Treba očekivati da će joj predsednik posvetiti mnogo pažnje – dodao je Peskov.

Obraćanje predsednika Rusije će se održati 21. februara, tri dana pre godišnjice početka ruske invazije na Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter