Izvor: Tanjug
05.07.2022 u 15:43
0

NAJVEĆA KRAĐA PODATAKA U ISTORIJI?! Hakeri tvrde da su dobili mnoštvo informacija o milijardu Kineza

Hakeri tvrde da su dobili mnoštvo podataka o milijardu Kineza iz baze policije Šangaja, što bi, ukoliko se potvrdi da je to tačno, mogla da bude najveća krađa podataka u istoriji.

U komentaru na hakerskom forumu „Brič forums“ prošle nedelje, neko je, koristeći nadimak ČajnaDen, ponudio da proda blizu 24 terabajta podataka, uključujući i navodne podatke o milijardu ljudi, kao i još „nekoliko milijardi dosijea“ za 10 bitkoina, što trenutno košta oko 200.000 dolara, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podaci navodno ukljčuju informacije iz baze Šangajske nacionalne policije, u šta spadaju imena, adrese, identifikacioni brojevi i brojevi mobilnih telefona, kao i detalji iz dosijea.

Agencija Asošiejted pres navodi da je imala uvid u imena, datume rođenja i brojeve mobilnih.

NASA OPTUŽUJE KINU DA ŽELI DA PREUZME MESEC: Kineski astronauti se obučavaju kako da unište satelite drugih zemalja! USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR IZ PEKINGA (VIDEO)

Jedna osoba je prikazana da je rođena 2020. godine, a njen broj godina je jedan, što ukazuje da su se u ukradenim podacima nalaze i informacije o maloletnicima.

AP navodi da nije mogao da odmah potvrdi autentičnost podataka, a policija Šangaja nije odgovorila na zahtev za komentar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter