Izvor: Sputnjik
16.06.2022 u 12:22
0

NAPAD NA KRIMSKI MOST RAVAN SAMOUBISTVU: Rusija upozorava na moguće posledice

Poslanik ruske Državne dume sa Krima Mihail Šeremet izjavio je da je pretnja Kijeva da će izvesti napad na Krimski most – samoubistvo.

„PUTINOVA STRATEGIJA JE POSLEDNJE POGLAVLJE U POLITICI GLADI“: Istoričar sa Jejla o ZASTRAŠUJUĆEM planu ruskog lidera

– Krimski most štite savremeni sistemi PVO. Most ima pouzdanu zaštitu, stoga ne savetujem kijevskim nacistima da pokušavaju da izvedu provokacije. U suprotnom, njihove provokacije i planove ispratiće munjevita odmazda. Biće uništeni centri za donošenje odluka, između ostalog i u Kijevu. Takođe upozoravamo zapadne zemlje na moguće posledice, ukoliko odluče da isporuče Ukrajini traženo oružje – rekao je Šeremet za Sputnjik. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je precizirao, most se štiti kako iz vazduha, tako i iz Kerčkog moreuza.

Ranije je general-major Oružanih snaga Ukrajine Dmitrij Marčenko rekao za ukrajinske medije da će Krimski most biti meta broj jedan za uništavanje ukoliko SAD i Evropa isporuče ukrajinskoj vojsci odgovarajuće naoružanje.

SAD su saopštile da su dogovorene isporuke višecevnih raketnih bacača „Himaris“ Ukrajini pod uslovom da se neće koristiti za napade na teritoriju Rusije. Vladimir Zelenski je javno potvrdio da će Kijev ispoštovati zahtev. Međutim, poslanik Vrhovne rade Ukrajine Jegor Černev nije isključio mogućnost da će se američkim raketama izvoditi napadi na rusku teritoriju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter