Izvor: Kurir.rs
03.05.2023 u 19:49
0

NAPAD U BERLINSKOJ ŠKOLI! Psihopata upao u ŠKOLU i IZBO DVE DEVOJČICE, mirno sačekao policiju!

Za počinioca se navodi da je psihički bolesnik i da nije u srodstvu sa žrtvama. On je nakon napada na licu mesta sačekao policiju i predao se.

Užasan incident dogodio se danas popodne u školi u Ulici Majncer u Berlin-Nojkelnu. Kako javlja „Bild“, dve devojčice (7 i 8 godina) su izbodene nožem u Evangelističkoj školi Nojkeln. Jedna devojčica je u kritičnom, a druga u teškom stanju. Obe su helikopterom prebačene u bolnicu.

„IMAMO MI PRAVO ORUŽJE ZA NJIH“: Moskva spremna za „blickrig“

Prema prvim informacijama, brojna deca koja su prisustvovala zločinu su traumatizovana. Uhapšen je 39-godišnji napadač.

Kako javlja nemački list, prema prvim saznanjima, za počinioca se navodi da je psihički bolesnik i da nije u srodstvu sa žrtvama. On je nakon napada na licu mesta sačekao policiju i predao se.

Zadnji ulaz u školu blokirala je policija, dok su ispred prednjg došli roditelji koji su čekali da njihova deca izađu. Deci u prvi mah nije bilo dozvoljeno da izađu iz zgrade, ali su ih oko 17 sati konačno pustili napolje.

U 17 časova decu su izveli napolje iz škole. Mnoga su plakala. Roditelji su ponovo uspeli da zagrle svoju decu i zaplakali su od olakšanja. Navodi se da su dve učiteljice trenutno sa žrtvama u bolnici.

Gradonačelnik okruga Nojkeln, Martin Hikel, bio je šokiran i „duboko pogođen“ napadom na dvoje učenika.

-Trenutno razmišljam o dvoje povređene dece i mnogima koji su morali da vide šta se desilo- napisao je on na Fejsbuku.

Senatorka za obrazovanje iz Berlina Katarina Ginter-Vunš (CDU) takođe je bila zabrinuta. Odvezla se do pogođene škole kako bi saznala za situaciju na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter