Izvor: Kurir.rs
04.03.2023 u 09:01
0

NAPAD DIVERZANATA U BRJANSKU IZVRŠEN NATO ORUŽJEM: Rusko ministarstvo odbrane: „Otvoreno pitanje o krivici alijanse!“

O ovoj tematici govori čitav svet.

Napad u regionu Brjanska u četvrtak izvršen je NATO oružjem i to otvara pitanje o krivici zapadne alijanse, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

DŽON KIRBI ISTIČE: „Finska i Švedska biće veliki saveznici u NATO-u“

– Ukrajinski zvaničnici su više puta priznavali da se sve njihove akcije sprovode uz odobrenje i podršku Sjedinjenih Država i drugih zemalja NATO-a. Ubistva u Brjanskoj oblasti su počinjena upotrebom NATO oružja. U vezi s tim, postavlja se logično pitanje o kvalifikaciji tih zemalja kao saučesnica u takvim zločinima i kao sponzora terorizma – navodi se u saopštenju ministarstva.

„Teroristički napad“ u ruskoj Brjanskoj oblasti biće „pažljivo istražen“ i bice preduzete sve neophodne preventivne mere da se takvi incidenti spreče u buducnosti, izjavio je danas Dmitrij Peskov, portparol predsednika Rusije Vladimira Putina.

– Eksplozije na kritičnim objektima; neidentifikovani dronovi koji napadaju regione Ruske Federacije; sukobi bandi; napadi na naseljena mesta – sve su to direktne posledice gubitka kontrole unutar Ruske Federacije i posledice rata; Ukrajina nije umešana u unutrašnje sukobe u Ruskoj Federaciji – rekao je Podoljak.

Rusija je juče optužila ukrajinske snage za upad unutar njenih granica koji je Kremlj opisao kao terorizam, a ranije ove nedelje odbacila je Podoljakovo poricanje da je Ukrajina lansirala bespilotne letelice na ciljeve unutar Rusije – naveo je list.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter