Izvor: Kurir.rs
18.03.2023 u 11:10
0

NARUČILI SUPU, PA OSTALI PARALISANI: Restoran zbog ovog stravičnog prizora momentalno zatvoren! (FOTO)

Restoran, koji je navodno radio bez obnavljanja dozvole, može ponovo da se otvori ako se isprave prijavljeni prekršaji i plate sve kazne.

Zdravstvena inspekcija Njujorka zatvorila je popularni restoran „Gammeeok“ u korejskoj četvrti u sredu, ubrzo nakon što je par tvrdio u tužbi da je pronašao mrtvog pacova u svojoj supi za poneti.

EKSPLOZIJA U RESTORANU: Povređeno sedam osoba, od kojih su dvoje u kritičnom stanju!

Prijavljeno je da su pronašli izmet pacova, hranu koja nije bila na odgovarajućoj temperaturi i da nema obučenog nadzornika na licu mesta, između ostalih navodnih prekršaja.

„Ministarstvo zdravlja je zatvorilo Gammeeok 15. marta, nakon inspekcije“, rekao je portparol agencije u petak.

„Nijedan restoran u Njujorku nije ovlašćen da ima miševe ili pacove na meniju i mi dalje vodimo istragu.“

Odeljenje je dodalo: „Naš glavni prioritet je zaštita zdravlja ljudi i ako restoran ima uslove koji ugrožavaju restorane u našem gradu, oni će biti zatvoreni.

Restoran, koji je navodno radio bez obnavljanja dozvole, može ponovo da se otvori ako se isprave prijavljeni prekršaji i plate sve kazne.

„Otvoreni smo 24 sata, a u kuhinji su stalno najmanje 3 ili 4 osobe“, napisao je restoran u seriji Instagram objava u sredu .

„Kao što možete videti na snimku, nema smisla da pacov izbegava ljude i uđe u lonac na vrućoj vatri.

„Kada smo preneli supu, poslužili smo je četiri puta s kutlačom dok je osoblje to posmatralo sopstvenim očima. Da postoji tako veliki miš, nema šanse da ga bih ga propustio. Postoji i video snimak procesa. Proverili smo ceo proces pravljenja supe, ali nismo mogli da nađemo nikakve probleme“, dodali su iz restorana.

Urednica jednog časopisa Junis Lusero-Li objavila je u ponedeljak seriju fotografija i video snimaka na Instagramu na kojima izgleda da je mrtav crni pacov koji pluta u goveđoj supi za koju je rekla da su ona i njen suprug Džejson Li dostavili u subotu sa lokacije Gammeeok na Menhetnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter