Izvor: BSC Happy
27.03.2023 u 14:08
0

„NAŠ JE SLEDEĆI POTEZ“: Zastrašujući plan Kijeva?

Komandant ukrajinskih snaga rekao je da Kijev ima plan kako da uzvrati Moskvi, naročito nakon ruskog preusmeravanja udara sa palog Bahmuta na Avdijevku.

Navodno, iz Kijeva tvrde kako ima za cilj da iscrpi ruske snage, te u odlučujućem trenutku udari na ruske položaje i povrati izgubljeno.

Iako je Kijev upozorio da bi Avdijevka mogla da postane „drugi Bahmut“, Zapad nije preduzeo neke posebne korake po tom pitanju, te se Avdijevka našla na jakom udaru ruskih trupa, u jednom od najvećih, od početka sukoba.

VAŠINGTONSKI GAMBIT, ILI NEMOĆ: Zašto je došlo do sukoba?

– Žao mi je što ovo mogu da kažem, ali Avdijevka sve više liči na mesto iz postapokaliptičnih filmova – rekao je načelnik gradske uprave Vitalij Barabaš.

Deluje da od pomenutog plana nema ništa, da nije čak ni mrtvo slovo na papiru, kao što je bila navodna prolećna ukrajinska kontraofanziva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter