Izvor: BSC Happy
26.05.2023 u 08:12
7

„NE SMETE KORISTITI NAŠE ORUŽJE ZA NAPAD NA RUSIJU, MI SA RUSIMA NISMO U RATU“: Američki general šokirao KIJEV

Američki general Mark Mili je prilikom davanja zajedničke izjave sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom napomenuo da ukrajinske snage ne mogu da koriste američko, ili NATO naoružanje za prodor na rusku teritoriju.

Odgovarajući na pitanje novinara, zašto su naoružanje i vozila američke proizvodnje isklorišćena za napad na Belgorod, general je napomenuo je da iako SAD i NATO podržavaju Ukrajinu u ratu, te im dopremaju naoružanje i obučavaju njihove vojnike, takav stav postoji zato što se Ukrajina, kako kaže, bori za opstanak.

 – U ovom trenutku ne mogu da vam kažem sa definitivnom tačnošću da li je to – a video sam isti video – da li je to oprema koju su isporučile SAD ili ne, kakva je bila priroda napada, ko je šta kome uradio – rekao je on.

„UKRAJINA ĆE NESTATI“, OVO SU SCENARIJI: MEDVEDEV najavio TEKTONSKE PROMENE U EVROPI

Nikako ne može da opravda to što se ukrajinski napad na Belgorod dogodio uz pomoć američkog naoružanja i američkih vozila, koja su dobrim delom ostala na prostoru napadnutog grada, a što su videli svi svetski mediji.

 – Ne mogu to da kažem sa sigurnošću u ovom trenutku, ali mogu da kažem da smo tražili od Ukrajinaca da ne koriste opremu koju su isporučili SAD za direktne napade na Rusiju – zaključio je general Mili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “„NE SMETE KORISTITI NAŠE ORUŽJE ZA NAPAD NA RUSIJU, MI SA RUSIMA NISMO U RATU“: Američki general šokirao KIJEV”

  1. Ne pali te se Putine na ovakve izjave , njih vise ne treba slusati sta pricaju , mislim da ni sami sebi vise nisu jasni , kome god se razlikuju dela od reci taj je za ignorisanje a pogotovu kada se tako nesto desava u politici .

    14
    1
    Odgovori
  2. Sve sto Nato fasist kazu ,ili potpisu,je laz ,a desava se upravo,suprotno od toga.
    Nato je vec napao Rusiju.
    Ovo je SPECIJALNI RAT.
    Rusi imaju dva izbora….
    Da gledaju akko Nato dovozi avione i tenkove u Poljsku i Ukrajini…pa kada bombe pocnu padati po Moskvi,nakon zrtava ,da uzvrate udarac.
    Drugi izbor je da OPOMENU SVE NATO drzave da ce biti METE u slucaju VOJNE PODRSKE UKRAJINI…

    Bolje jedan gol u gostima,nego dva gola na domacem terenu.

    10
    1
    Odgovori
    • Oni samo proveravaju koliko je vojsa nase brace spemna. I onda dovode neke ruske analiticare koji kazu jos da bi bilo najbolje za svet da Rusija izgubi rat. Zamislite kada to kazu Rusi na nemackoj telev. A niko ne kaze da je bolje da Amerika izgubi rat, i onda ih cak voditeljka koriguje i kaze, ali tako ne misle svi zapadni politicari. I oni se eto sami izdali. Trebalo bi ih vise ne pustati nazad.

      0
      0
      Odgovori
  3. E da nisu Aljasku Rusi davnih dana prodali Amerima za male pare, sada bi im još kako tresli kavez i sedeli na glavi. Nemerljiva šteta za Ruse je to za sva vremena.

    2
    0
    Odgovori
  4. Kina se jedva pojavi iz magle i promlja nesto da Amerika treba da vodi racuna o celovitosti Srbije, sa Kosovom i Metohijom. Zato ih je ludak pustio da nas raskopaju da pokradu sve sto imamo i da nas na kraju potruju sa svojim zatrovanim fabrikama i onda da dovedu kineze. Sve to treba izjuriti napolje. Mislim cak da se nato naseo na KiM, da oni pokradu sve sto imamo, da ne bi Kina. Sve oni to isplaniraju unapre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter