Izvor: BSC Happy
22.03.2023 u 15:47
0

„NE MOŽEMO BEZ RUSIJE“: Poručio austrijski ministar!

Rusija će uvek ostati važna za Evropu, rekao je austrijski ministar spoljnih poslova, rekavši da je drugačije misliti zabluda.

Austrijski ministar Aleksander Šalenberg je takođe branio drugu najveću banku u zemlji, Rajfajzen bank internešenel, rekavši da je nerazumno izdvajati zajmodavca za poslovanje u Rusiji, dok su mnoge druge zapadne firme učinile isto.

 – Misliti da više neće biti Rusije i da možemo da se razdvojimo u svim oblastima je zabluda –  rekao je Šalenberg , dodajući da, iako će Austrija popustiti veze, to se „ne može dogoditi preko noći“. 

NEMAČKA MINISTARKA MOLI LAVROVA: „Vratite se START-u“

 – Dostojevski i Čajkovski ostaju deo evropske kulture, hteli mi to ili ne. I dalje će biti naš najveći sused. Ostaće druga najveća nuklearna sila na svetu. Austrija, koja se predstavljala kao most između istoka i zapada, pretvarajući svoju prestonicu Beč u magnet za ruski novac, takođe je deo šireg zapadnog saveza koji je sankcionisao Rusiju nakon njene invazije na Ukrajinu – rekao je ministar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter