Izvor: BSC Happy
20.03.2023 u 15:36
0

„NE POSTOJI TAKVA STVAR“: Izraelski ministar o Palestincima

Jedan od ministara Benjamina Netanjahua imao je skandaloznu izjavu povodom palestinskog naroda rekavši kako "ne postoji takva stvar" kao što je taj narod.

Do ovog događaja došlo je dan nakon što je izraelska i palestinska delegacija na sastanku u Egiptu, uz posredovanje egipatskih, jordanskih i američkih zvaničnika, obećala da će preduzeti korake za smanjenje tenzija koje uznemiravaju region uoči osetljive sezone praznika.

Dok su pregovarači objavljivali zajedničko saopštenje, izraelski ministar finansija Bezalel Smotrič održao je govor u Parizu rekavši da je pojam palestinskog naroda veštački.

KRAJ SUKOBA NA BLISKOM ISTOKU?: Postignut dogovor o prekidu nasilja uoči Ramazana između Palestinaca i Izraelaca

 – Ne postoji takva stvar kao što je palestinska nacija. Palestinske istorije nema. Ne postoji palestinski jezik –  rekao je on u Francuskoj kasno u nedelju.

Govorio je za govornicom prekrivenom nečim što je izgledalo kao mapa Izraela koja uključuje okupiranu Zapadnu obalu i delove Jordana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter