Izvor: Tanjug
22.07.2022 u 20:48
0

NE USPORAVA SA KRITIKAMA Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras nastavila sa optužbama na račun Vladimira Putina!

Nakon što su Rusija i Ukrajina potpisale sporazume sa Turskom i UN, kojima se otvaraju vrata za izvoz ukrajinskih žitarica i ruskog žita i đubriva preko Crnog mora, britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras rekla da je odgovornost na Rusiji da ispuni svoja obećanja.

Putinova varvarska invazija na Ukrajinu značila je da su neki od najsiromašnijih i najugroženijih ljudi na svetu u opasnosti da nemaju šta da jedu“, kaže ona, prenosi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanska ministarka dodaje da je od vitalnog značaja da ukrajinsko žito stigne na međunarodna tržišta hrane.

Šef diplomatije EU Žozep Borelj pozdravio sporazum Ukrajine i Rusije oko izvoza žita:”Kritičan korak napred!”

„Zato pozdravljamo napore Turske i generalnog sekretara UN da posreduju u ovom sporazumu“, rekla je Tras.

Ona je istakla da su se Velika Britanija i saveznici trudili da dođu do ove tačke i sada se ovaj sporazum mora primeniti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter