Izvor: BSC Happy
24.05.2023 u 07:51
1

„NEĆU DA UMREM, MOMCI, MORAĆETE DA SE BORITE S MNOM JOŠ DUGO VREMENA“: Lukašenko nikad ZDRAVIJI

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko pojavio se u utorak u javnosti i odbacio tvrdnje da je ozbiljno bolestan, rekavši zvaničnicima: „Neću da umrem, momci“, navodi se u video snimku koji je prikazao državni medij

Glasine o njegovom zdravstvenom stanju kruže otkako se pojavio na vojnoj paradi u Moskvi 9. maja, izgledajući umorno i pomalo nesigurno.

Lukašenko je, zvučeći promuklo, rekao na sastanku o zdravstvenim pitanjima da je bolovao od adenovirusa, koji je virus obične prehlade. Snimak susreta emitovao je Pul Pervovo, državna agencija koja izveštava o Lukašenkovim aktivnostima.

UKRAJINSKA FORMULA ZA MIR: Zelenski predstavio plan u 10 tačaka za kraj rata

Ako neko misli da ću umreti, neka se smiri –  rekao je Lukašenko i dodao da je, iako mu je bilo potrebno samo tri dana da se oporavi od takvog virusa, bio previše zauzet da bi odmah uzeo odmor. – Neću da umrem, momci. Moraćete da se borite sa mnom još dugo vremena –  rekao je on. 

Liderka beloruske opozicije u egzilu Svetlana Tsihanouska rekla je u ponedeljak svojim pristalicama da budu spremne da zgrabe svaku šansu da svoju zemlju pretvore u demokratiju. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NEĆU DA UMREM, MOMCI, MORAĆETE DA SE BORITE S MNOM JOŠ DUGO VREMENA“: Lukašenko nikad ZDRAVIJI”

  1. Pazite gde sta pijete , Lukasenko je bas dobar prijatelj i nama je hteo da se nadje u zlu ali su ga nasi , nazovi demokrate, koliko se secam oterali iz Beograda na Kopaonik , retki su danas takvi kao sto je Lukasenko ali tu se ne radi samo o prijateljstvu vec o saznavanju kakvi su drugi reci drugima kakvi su, upozoriti ih , ovo me podseca kada sam ja bila sa jednim koji je hteo da me unisiti zjedno sa svojom zenom sa kojom se navodno razvodio , moja drugarica Duda me je upozoravala , kaze pazi na svaku rec koju ti kaze na svaki pokret , ja rekoh ova je luda ne samo sto je luda vec je i jako ljubomorna i otkacim je za prijateljicu a posledice su bile kobne po mene , posle se sve pokazalo kao tacno . Polako svet postaje sve prijateljskije nastrojeni prema odgovornim i postenim politicarima i ne samo da se pokazuju kao dobri prijatelji vec koji konacno shvataju sta je dobro, sta je moralno, sta znaci ne lagati u diplomatiji, sta znaci ne krasti , sta znaci ne manipulisati, sta znaci sigurnost u svim sferama a pogotovu u ekonomiji , sta znaci kada ti neko zeli dobro da ojacas , da stanes na svoje snoge, da budes snazan , ali dok vecina u EU ne uvidi te stvari jos je vrlo rovito , ne samo po njih vec i zaostale koji jos nisu „progledali „.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter