Izvor: Novosti.rs
29.03.2023 u 19:43
0

NEMA NIŠTA OD DIPLOMATIJE U UKRAJINI: „Sukob moguće rešiti samo VOJNIM PUTEM“

Postizanje ciljeva specijalne operacije političkim i diplomatskim putem sa Ukrajinom nije moguće, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Mi smo više puta govorili da se ciljevi Rusije mogu ostvariti na različite načine – to su politički i diplomatski ili – ako su politički i diplomatski trenutno nemogući, a u slučaju sa Ukrajinom oni su nemogući, na našu žalost – vojnim putem, tj. specijalnom vojnom operacijom – precizirao je Peskov.

On je dodao da je za Rusiju glavno da budu ispunjeni njeni zahtevi: da bude osigurana bezbednost ljudi u novim regionima Rusije i bezbednost Rusije u celini.

PESKOV ZALEDIO SVET SVOJIM SUROVIM IZLAGANJEM: Hibridni rat protiv Rusije trajaće dugo!

On je saopštio da se specijalna vojna operacija nastavlja, u toku su žestoke borbe za Artjomovsk.

– Kijevski režim sam postavlja svoje prioritete. Specijalna vojna operacija se nastavlja. Znamo da su u toku žestoke borbe za Artjomovsk. Naši pokazuju čuda od herojstva. Želimo im uspeh – rekao je Peskov.

On je istakao da će rat u širem kontekstu, sukob sa neprijateljskim zemljama i hibridni rat protiv Rusije trajati i da je potrebno da se društvo ujedini oko predsednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter