Izvor: Tanjug
11.03.2023 u 09:05
0

NEMAČKA SE NAORUŽAVA!: Mnogo veći budžet za vojsku

Nemački budžet za odbranu će morati da se poveća "u narednim godinama", izjavio je danas ministar finansija te zemlje Kristijan Lindner u intervjuu za "Velt am Zontag"

On je u četvrtak odložio predstavljanje prvog nacrta budžet, ali se očekuje da u sredu javno objavi svoje budžetske planove i finansijske projekcije do 2027. godine.

NEMAČKA KUPUJE „LEOPARDE“ I ŠALJE IH U KIJEV: Švacarski mediji sve obelodanili

U intervjuu za nedeljno izdanje „Velta“, koji je unapred distribuiran, Lindner je rekao je da je otvoren za povećanje budžeta za odbranu, uz napomenu da očekuje izazovne rasprave s obzirom da se bliži kraj deceniji niskih kamata i rasta državnih prihoda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter