Izvor: BSC happy portal
06.03.2023 u 22:18
2

NEMCI NEMOĆNI: Putin nas gasovodima drži u šaci

Nemački zvaničnici su poslednjih nedelja posvećeni ruskom predsedniku i razmišljanju kako da Nemačka postane energetski nezavisna od Rusije.

Poslanik u nemačkom Bundestagu Mihail Kruze rekao je da predsednik Putin nije samo gradio gasovode, zbog kojih sada Nemačka dobro mora da promisli pre nego što načini bilo koji korak, već da je Putin izgradio „cevovode kroz koje teku lažne vesti, propaganda, laži i pretnje“.

Ovako izgleda retorika u nemačkom Bundestagu, u kom je ruski predsednik pre više od 20 godina držao govor na tečnom nemačkom jeziku. Nemci su svesni zavisnosti, pre svega energetske, od Moskve, ali se ne libe najgorih ocena ruskog predsednika, koji, kako navode, u mnogim strukturama Nemačke povlači konce.

NEMAČKA KUPUJE „LEOPARDE“ I ŠALJE IH U KIJEV: Švacarski mediji sve obelodanili

Danas, Nemci koji su se kleli u Severni tok, koji su dogovorili Merkelova i Putin, zbog aktuelne situcije, nalaze mane izgradnje tog gasovoda, pokušavaju takođe i sa kupovinom kazahstanske nafte, koja je u svojoj suštini pod ruskim monopolom, te se ne vidi rešenje za nemačke energetske, ali i te kako i političke probleme, za koje je kriv, naravno, po nemačkom shvatanju Vladimir Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NEMCI NEMOĆNI: Putin nas gasovodima drži u šaci”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter