Izvor: Tanjug
08.06.2023 u 08:47
2

„NEPRIJATELJSKI AMERIČKI NAPAD“: Zaharova upozorila, Moskva neće ostaviti bez odgovora

Ruska Federacija neće ostaviti bez odgovora odluku SAD da uvede sankcije Rusima navodno u vezi sa protestima u Moldaviji, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ZAHAROVA PODELILA STAV MOSKVE: „Rusija osuđuje korake Prištine koji su situaciju doveli „u vruću fazu“

„Neprijateljski američki napad, izveden očigledno na podsticaj američkih marioneta u Kišinjevu, naravno neće ostati bez odgovora“, rekla je Zaharova, odgovarajući na pitanje o odluci SAD da uvede sankcije Rusima u vezi sa protestima u Kišinjevu.

Sjedinjene Američke Države su u ponedeljak proširile sankcije Rusiji i uključile sedam fizičkih i jedno pravno lice na restriktivne liste. Osnov za uvođenje sankcija, kako je navela američka agencija, bio je navodni „zlonamerni uticaj u vezi sa njihovom ulogom u kampanji Ruske Federacije da destabilizuje situaciju u Moldaviji“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NEPRIJATELJSKI AMERIČKI NAPAD“: Zaharova upozorila, Moskva neće ostaviti bez odgovora”

  1. Mnogo mi se svidjaju ove Petar Pan kragnice , ko je ovde lud sto se tice uvodjenja sankcija , Amerika uvodi sankcije zbog mesanja Rusa u Moldaviji a ko se pre toga umesao u istu pa sada imaju njihovu predsednicu, mesali su se Ameri itekako a niti imaju svoje drzavljane u Moldaviji niti bilo sta samo da su protiv Rusa i sto blizi njima a Rusi i da su se mesali imaju svoj narod tamo . Treba i moraju Rusi da se mesaju da zastite svoj narod i tamo i gde god da ih ima i gde god da se prethodno mesala Amerika da bi im se priblizila i gde god da su nacisti . Rusi nece uvoditi sankcije ali ce se boriti za svoj narod jer se pokazalo u praksi da im niko ne zeli dobro zele im zlo i sto je najgore i rade im zlo .

    10
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter