Izvor: Kurir
18.03.2023 u 09:49
0

HOROR U MEKSIKU! Grupa muškaraca otela, ubila i spalila ŠEST MLADIH ŽENA, nestale ranije tokom meseca

Motiv se još uvek istražuje.

Tužioci u Meksiku potvrdili su u petak da je šest žena koje su nestale 7. marta ubijeno, a njihova tela spaljena od strane bande naoružanih muškaraca.

Bilo je to jedno od najvećih kolektivnih ubistava grupe žena tokom poslednjih godina u Meksiku.

Naime, žene su nestale ranije ovog meseca na putu u blizini grada Selaja u poljoprivrednoj i industrijskoj meksičkoj državi Gvanahuato. Rođaci su se nadali da će one biti pronađene žive.

https://happytv.rs/hronika/saobracajna-nesreca-kod-banatskog-brestovca-jedna-osoba-izgubila-zivot/555063/

Međutim, državni tužilac Karlos Zamaripa rekao je u petak da su stručnjaci pronašli skeletne ostatke „skoro potpuno izgorele“ u racijama na nekoliko imanja u četvrtak. Količina pronađenih fragmenata kostiju – Zamaripa je rekao da je reč o „stotinama“ – sugeriše da su tela žena spaljena, a kosti usitnjene i razbacane, što je uobičajena taktika narko kartela.

„Odveli su šest mladih žena u Huventino Rosas, gde su ih kasnije ubili“, rekao je Zamaripa. On je rekao da se još uvek istražuje motiv ubistva.

DNK testovi su odgovarali pet nestalih žena, a sprovedeno je još testova.

Na imanjima je takođe pronađeno skoro dve desetine oružja, eksploziva, kao i na hiljade doza droge, rekao je on. Na jednom od imanja pronađeno je i telo muške žrtve kidnapovanja, umotano u plastiku.

Zamaripa je rekao da je 14 muškaraca uhapšeno u vezi sa tim i drugim ubistvima. Najmanje petorica osumnjičenih bili su iz severne pogranične države Tamaulipas, a jedan od njih je bio muškarac iz Hondurasa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter