Izvor: Novosti
15.05.2022 u 15:03
0

NIJE NA RUSIJI DA ODLUČUJE KO ĆE U NATO: Pentagon poslao žestoku poruku Putinu

Nije na Rusiji da odlučuje da li će Švedska i Finska pristupiti NATO-u, izjavio je danas portparol Pentagona Džon Kirbi.

ŠVEDSKA I FINSKA DA PRESTANU DA PODRŽAVAJU TERORISTE: Turski ministar poručio da ta država nikome ne preti, ali može biti prepreka

On je to rekao nakon što je predsednik Rusije Vladimir Putin upozorio da bi pridruživanje Finske Severnoatlantskoj alijansi bila „greška“, preneo je BBC. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Finske Sauli Ninisto potvrdio je ranije danas da će njegova zemlja podneti zahtev za članstvo u Severnoatlantskoj alijansi.

Švedska se, takođe, približava odluci da se pridruži NATO.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter