Izvor: Kurir.rs/Jutarnji list
18.02.2023 u 10:16
1

„NIKADA NISAM VIDELA TAKO HLADNE OČI“: Danska kraljica o susretu sa Putinom: „Mislio je da može da pocepa Evropu, ali nas je ujedinio!“

Margareta se dva puta srela sa Putinom 2011. godine, a ponovo su se videli na 70. obeležavanju Dana D, odnosno iskrcavanja u Normandiji.

Danska kraljica Margareta II (82) do sada se susrela sa brojnim svetskim liderima, a posebno se pamti susret sa aktuelnim ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, piše novinska agencija DPA.

„BILO JE ZABRINJAVAJUĆIH STVARI“ Herš otkrio zašto je Putin pokrenuo sukob u Ukrajini, a evo kakvi su planovi SAD

Margareta se dva puta srela sa Putinom 2011. godine, a ponovo su se videli na 70. obeležavanju Dana D, odnosno iskrcavanja u Normandiji.

Kraljica je rekla da se seća da je mislila da nije prijatna osoba.

– Nikad u životu nisam videla tako hladne oči – rekla je Margareta.

Danska kraljica rekla je da pomno prati dešavanja u Ukrajini i da je impresionirana upornošću Ukrajinaca.

Ona je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog okarakterisala kao „pravog čoveka u pravo vreme“.

Margareta je odluku Evrope da pošalje borbene tenkove u Ukrajinu proglasila veoma važnom.

– Putin je mislio da može da pocepa Evropu, ali nas je ujedinio – rekla je 82-godišnja danska kraljica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NIKADA NISAM VIDELA TAKO HLADNE OČI“: Danska kraljica o susretu sa Putinom: „Mislio je da može da pocepa Evropu, ali nas je ujedinio!“”

  1. A šta je mogla da vidi jedna piluslepa baba ? Ustvari vide ce za koju godinu ko je pocepao Evropu. Kad se evropski lideri otrezne od američkog viskija.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter