Izvor: Tanjug
08.12.2022 u 19:39
0

Nikolaj Patrušev prozreo namere SAD i NATO: „Dugoročni cilj SAD i njihovih NATO saveznika je da po svaku cenu oslabe ili unište našu zemlju!“

Sekretar Saveta za bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev, ocenio je da je cilj dugoročne politike SAD i NATO da oslabe ili unište Rusiju i razore bezbednosnu arhitekturu u Evroaziji.

„Dugoročni cilj Sjedinjenih Država i njihovih NATO saveznika je da po svaku cenu oslabe ili unište našu zemlju, kao i da unište bezbednosnu arhitekturu u Evroaziji u celini“, rekao je Patrušev tokom sastanka sa generalnim sekretarom Saveta za nacionalnu bezbednost Tajlanda Supotom Malanijomom, prenela je agencija TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je istakao, Zapad je podržao globalizaciju NATO-a i počeo da stvara uslove za sveobuhvatno jačanje svog vojnog prisustva u azijsko-pacifičkom regionu.

„Anglosaksonski savez AUKUS je posebno orijentisan na rešavanje ovog zadatka“, rekao je Patrušev.

Pol Vilan razočaran što je „izvisio“ u razmeni zatvorenika SAD i Rusije, Bajden poručuje: Nikada nećemo odustati!

Naglasio je da u tom kontekstu, „agresivno širenje vojne infrastrukture u regionu dovodi do daljeg povećanja napetosti“.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter