Izvor: BSC HAPPY
03.02.2023 u 15:44
0

NIŠTA OD EVROPSKE UNIJE! Fon der Lajen jasno poručila Zelenskom: „Uslovi moraju da se ispune!“ (FOTO/VIDEO)

Šef izvršne komisije EU i predsedavajući 27 nacionalnih lidera EU otputovali su u Kijev da izraze podršku Ukrajini uoči prve godišnjice ruske invazije na Ukrajinu.

-Neće biti popuštanja u našoj rešenosti. Takođe ćemo vas podržati na svakom koraku na vašem putu ka EU -napisao je predsedavajući EU Šarl Mišel na Tviteru u petak ujutro ispod svoje slike na centralnom kijevskom trgu.

-EU će podržati Ukrajinu i ukrajinski narod protiv ruskog agresivnog rata koliko god bude potrebno- očekivalo se da će lideri EU saopštiti zajedničko saopštenje, čiji je nacrt Rojters unapred video.

OBJAVLJEN DRESKOD ZA POLITIČARE! Ova BOJA nikako nije dobrodošla na samitu Evropske unije – Zelenski uopšte nije „IN“!

Zvaničnici EU su naveli više uslova za članstvo, od političke i ekonomske stabilnosti do usvajanja različitih zakona EU. Proces će verovatno trajati godinama.

-Neki će možda želeti da spekulišu o završnici, ali jednostavna istina je da Ukrajina još nije tamo- rekao je zvaničnik EU.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da ne postoji rok za pridruživanje Ukrajine Evropskoj uniji, ukazujući da postoje ciljevi koje Kijev treba da ispuni kao deo nastojanja da se pridruži EU.

Ona je, na konferenciji za novinare, nakon samita u Kijevu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, istakla da će sledeći paket sankcija EU protiv Rusije biti usmeren na komponente koje se koriste u ruskim bespilotnim letelicama u Ukrajini, prenosi Rojters.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter