Izvor: Tanjug
25.03.2023 u 17:44
0

NIŠTA OD SUSRETA SA SI ĐINPINGOM: Predsednik Brazila Lula da Silva otkazao posetu Kini

Sekretar za štampu predsednika Brazila Lule da Silve saopštio je danas da je Lula iz zdravstvenih razloga otkazao posetu Kini, koja je prehodno bila najavljena za period između 27. i 31. marta.

Poseta predsednika Brazila Kini će biti pomerena za drugi termin, dodaje se u saopštenju.

Sekretar za štampu je objavio izveštaj lekara u kome se navodi da je Lula da Silva oboleo od upale pluća. Uzročnik virusne upale pluća je grip tipa A, a lečenje brazilskog predsednika je već započelo.

SUSRET PUTINA I SI ĐINPINGA UZDRMAO ZAPAD: Tramp izneo svoje prognoze

– Uprkos poboljšanju kliničke slike, lekarska služba Predsedništva Brazila preporučuje da se put Lule da Silve u Kinu odloži, zaključuje se u lekarskom izveštaju. Lula je planirao da se u utorak susretne sa predsednikom Kine Si Đinpingom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter