Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 09:22
0

NJU BAJDEN ŠALJE U UKRAJINU DA UNIŠTI PUTINA! Specijalac je spoljne službe, u Srbiji je počela karijeru, evo o kome je reč (VIDEO)

Izbor predsednika Džoa Bajdena za ambasadora u Ukrajini je diplomata koja je proverena u službi i za koju se veterani američke diplomatije slažu da je glavni izbor da se suprotstavi ruskom predsedniku Vladimiru Putinu dok on nastavlja svoj vojni napad na Ukrajinu.

Nakon skoro tri godine bez ambasadora u Kijevu i meseci od izbijanja rata, Bela kuća je prelomila prošle nedelje, a Bajden je objavio svoju odluku da nominuje Bridžit Brink, aktuelnu ambasadorku u Slovačkoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Veteranka spoljne službe sa velikim iskustvom na američkim ispostavama u Gruziji, Srbiji (u kojoj je počela karijeru) i Uzbekistanu, Brink, ako bude potvrđena, zauzeće svoju funkciju u ključnom trenutku za Kijev dok Ukrajina pokušava da preuzme kontrolu nad svojom jugoistočnom teritorijom od Rusije.

ONA JE RODILA PUTINU SINOVE! EVO GDE IH ŠEF KREMLJA KRIJE! Isplivala je najveća Vladimirova TAJNA ČUVANA 7 GODINA (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter