Izvor: BSC happy portal
28.02.2023 u 12:13
0

RUSKA PVO REŠILA MISTERIJU NLO OKO SANKT PETERBURGA: Vazdušni prostor bio zatvoren zbog ove važne akcije!

Ministarstvo odbrane Rusije je istaklo da su u praktičnom delu obuke bili uključeni borci iz sastava dežurnih snaga PVO Zapadnog vojnog okruga, koji su izvršililetove radi rešavanja problema presretanja i identifikovanja meta uljeza.

Dežurne snage Zapadne oblasti za protivvazdušnu odbranu Ruske vojske sprovele su obuku o interakciji sa civilnim organima kontrole letenja, hitnim službama i agencijama za sprovođenje zakona, saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije.

UKINUTA ZONA ZABRANE LETA OKO SANKT PETERBRUGA: Podignuti Su-35 i MiG-31 zbog nepoznatog velikog drona!

„Dežurne snage Zapadne zone odgovornosti za PVO su 28. februara izvele obuku o interakciji sa civilnim organima kontrole letenja. Tokom obuke dežurne snage PVO su razradile pitanja otkrivanja, presretanja i identifikacije navodna meta uljeza, kao i interakcija sa hitnim službama i agencijama za sprovođenje zakona u slučaju vanredne situacije“, saopštio je vojni resor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter