Izvor: tanjug
14.08.2021 u 20:44
0

NOVI POŽAR NA EVIJI: Gori jug ostrva!

Još jedan požar izbio je na ostrvu Evija, ovog puta na južnom delu, u oblasti sela Mezohorija, saopštila je danas grčka vatrogasna služba.

Oko 15.30 po lokalnom vremenu stanovnici sela Mezohorija evakuisani su iz predostrožnosti. 

VAŽNO:

UŽAS U GRADSKOM AUTOBUSU: Čekićem nasrnuo na tri žene u prevozu!

RAKIĆ: Nema mesta opuštanju, albanske partije ujedinjene idu protiv srpske liste

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

VULIN PORUČIO IZ DRVARA: Dok predsednik Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati (VIDEO)

Vatrogasci su odmah krenuli u borbu sa vatrenom stijihom, a priključile su im se i kolege sa severne strane ostrva, koje je teško oštećeno usled velike vatre koja je gorela skoro dve nedelje.

Najveći problem vatrogascima predstavlja jak vetar, koji dostiže brzinu i do 75 kilometara na sat, a na licu mesta su 24 pripadnika vatrogasne brigade, dva aviona i dva helikoptera.

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ERDOGANU: „Duboko sam potresen slikama vodene stihije“

JAK ZEMLJOTRES NA HAITIJU! Ima žrtava!

DESANT NA DRVAR: Ministri Vulin i Lukač na paraglajding takmičenju

TRAGEDIJA U TURSKOJ: Srušio se vatrogasni avion, nema preživelih! (VIDEO)

Ranije u toku dana, požar je izbio u centralnom delu Evije, kada je izgorela farma i šuma, ali za sada deluje da je situacija stavljena pod kontrolu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter