Izvor: Tanjug
28.01.2023 u 11:36
0

NOVI TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Ranjeni otac i sin

Novi napad u Jerusalimu, najmanje dvoje ranjenih

Najmanje dvoje ljudi je ranjeno u napadu blizu Starog grada u Jerusalimu, samo nekoliko sati posle terorističkog napada na sinagogu u kojem je poginulo sedam ljudi, izjavio je portparol policije.

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU: Napadač pucao na vernike iz sinagoge, ubijeno 7 ljudi(FOTO)

Napadač je otvorio vatru u ulici Malot, javio je „Džeruzalem post“.

Dva civila koji su imali pravo da nose oružje su pucala na njega i on je zadržan nakon što je prethodno zbrinut u policijskoj hitnoj pomoći, saopštila je izraelska policija.

Napadač je navodno 13-godišnji stanovnik istočnog Jerusalima.

Tajms of Izrael navodi da su ranjeni 22-godišnji mladić i njegov 45-godišnji otac i da imaju prostrelne rane u gornjem delu tela, ali su stabilnom stanju.

Njih dvojica su prebačeni u Medicinski centar Šare Zedek.

PALESTINCI SLAVILI ZBOG NAPADA U JERUSALIMU: Proslava uz pesmu, vatromet i slatkiše! Svet u ŠOKU! (FOTO)

Ovaj napad dolazi samo nekoliko sati nakon terorističkog napada u predgrađu Jerusalima, kada je ubijeno sedam, a povređeno njmanje troje ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter