Izvor: Tanjug
16.07.2021 u 17:21
0

NVO umešane u tajne tokove novca iz inostranstva

Beloruski istražni komitet je saopštio danas da poseduje informacije o umešanosti lidera i osoblja brojnih nevladinih organizacija i medija u tajne tokove novčanih sredstava iz inostranstva.

VAŽNO:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE BELGIJI, HOLANDIJI I LUKSENBURGU ZBOG POSLEDICA PRIRODNE KATASTROFE

NOVI KORONA PRESEK: Ponovo raste broj novozaraženih!

EVAKUISAN RTS: Dobili dojavu o bombi, MUP pretražuje zgradu!


Tu informaciju je saopštio šef glavnog direktorata tog Komiteta zaduženog za istragu organizovanog kriminala i korupcije Vladimir Šiško, prenosi ruska agencija TAS S.

“Tokom istrage kriminalnih slučajeva, verodostojne informacije su primljene o umešanosti lidera i osoblja niza nevladinih organizacija i sindikata, kao i predstavnika medija, u tajne tokove značajnih novčanih sredstava, koja su pre svega, primljena iz inostranstva, kao i u utaju poreza i finansiranje različitih vrsta protestnih aktivnosti beloruskog stanovništva”, izjavio je Šiško.

Precizirao je da se to posebno odnosi na slučajeve protiv članova, kako je rekao, neregistrovanog centra za ljudska prava pod nazivom “Viasna”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter