Izvor: HAPPY BSC
16.01.2023 u 11:27
0

OBORENO SEDAM DRONOVA U SEVASTOPOLJU: Ruska vojska samouvereno odbila napad neprijatelja

Kijev pokušava da ovaj neuspeli napad predstavi kao još jedno dostignuće, istakao je Razvožajev.

Do danas su sistemi PVO Sevastopolja i Crnomorske flote već oborili sedam dronova iznad mora, rekao je guverner grada Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu.

– Nijedan objekt ni u gradu ni u akvatoriju nije oštećen. Naglašavam: svi dronovi su oboreni sa mora – napisao je on.

Prema rečima guvernera, Kijev pokušava da ovaj neuspeli napad predstavi kao još jedno dostignuće.

UKRAJINSKE SNAGE RAKETIRALE MAKEJEVKU: Brod sa žitaricama nasukao se u Bosforskom moreuzu, spasavanje u toku

– Pišu da ima eksplozija u gradu i traže da im pošalju potvrde. Potvrđujemo da vam niko ništa neće poslati, u gradu heroju je sve mirno – dodao je Razvožajev.

On je napomenuo da je ruska vojska samouvereno odbila napad neprijateljskih dronova.

– Kontrola vazdušne situacije se nastavlja. Sve operativne službe su u pripravnosti – zaključio je guverner i pozvao da se veruje samo zvaničnim informacijama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinske trupe su od početka godine više puta napale Krim dronovima, a sve je to osujećeno. Sadašnji talas se pokazao najmoćnijim, bespilotne letelice su oborene iznad Sevastopoljskog zaliva i u rejonu aerodroma Belbek.

Rusija od 24. februara sprovodi vojnu specijalnu operaciju u Ukrajini. Vladimir Putin je njen zadatak nazvao „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Prema rečima predsednika, krajnji cilj operacije je oslobađanje Donbasa i stvaranje uslova koji garantuju bezbednost same Rusije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter