Izvor: Tanjug
08.11.2022 u 15:59
0

Održan tradicionalni aeromiting u kineskom gradu Džuhaju: Predstavljeni novi putnički avion i novi dron (VIDEO)

Tradicionalni aeromiting u kineskom gradu Džuhaju ove godine održan je uprkos brojnim kovid ograničenjima, a novi avioni i dronovi su oduševili i publiku koja je nosila zaštitne maske N95.

Posetioci su zbog bojazni od širenja virusa korona bili prinuđeni da u Džuhaj stignu tri dana ranije, ali neki od njih nisu pušteni na aeromiting zbog prethodhe posete oblastima sa visokim brojem zaraženih, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kina je predstavila novi putnički avion državne kompanije COMAC, model C919, koji je konkurencija popularnim američkim modelima Boinga i francuskog Erbasa.

Najavili su ga akrobacije borbenih aviona Čengdu J-20, a pilot COMAC C919 je oduševio publiku okretom pod uglom od 45 stepeni.

Najnoviji izveštaj ruskog Ministarstva odbrane: Oboren ukrajinski Su-25, uništeno sedam dronova, presretnut veliki broj raketa!


Ponos Kine je i novi dron FH-97A „Loyal Wingman“, koji treba da štiti borbene avione. Navedeno je da može da nosi različite vrste oružja, a najveća prednost je njegova niska cena u kombinaciji sa visokom efektivnošću.

Kina izvozi dronove u mnoge zemlje, ali za sada nije potvrđeno da će model FH-97A biti namenjen i za strano tržište.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter