Izvor: Kurir.rs/Beta
29.01.2023 u 19:19
0

OFANZIVNI NAPADI NE PRESTAJU: Granatiranje Hersona obišlo svet, svi paralisani! (FOTO)

Napadi na jugu nisu prestajali, a nedavno su nastavljeni sukobi na području Zaporožja.

U ruskom bombardovanju jednog naselja u gradu Hersonu, na jugu Ukrajine, danas su poginule tri osobe, saopštile su lokalne vlasti.

RUSKA FSB SAOPŠTILA: U Hersonskoj oblasti uhapšen ukrajinski obaveštajac

U oblasti pod ruskom kontrolom u susednom regionu Zaporožja, takođe na jugu Ukrajine, vlasti koje je postavila Moskva, saopštile su da su četiri osobe poginule u napadu ukrajinskih snaga na železnički most.

Front na jugu Ukrajine, gde je ruska vojska morala da napusti Herson u novembru, u poslednje vreme je mnogo mirniji od fronta u istočnom delu zemlje, gde se vode žestoke borbe. Međutim, napadi na jugu nisu prestajali, a nedavno su nastavljeni sukobi na području Zaporožja.

„Neprijateljska artiljerija je pogodila stambena područja grada“, saopštila je regionalna uprava na društvenim mrežama i dodala da su pogođene bolnica, škola, autobuska stanica, pošta, banka i stambene zgrade.

U tim napadima su poginule tri osobe, a šestoro je ranjeno, među kojima je jedna medicinska sestra.

Šef proruske administracije koju je Moskva postavila u Zaporožju, Jevgenij Balicki, optužio je Ukrajinu da je američkim višecevnim raketnim bacačima „Himars“ napala železnički most gde su četiri osobe poginule, a pet je ranjeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter