Izvor: Sputnjik
19.10.2022 u 08:19
0

OGLASIO SE DIREKTOR IAEA: „Zapanjen sam koliko Putin detaljno zna o Zaporoškoj nuklearnoj elektrani“

Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je da je zapanjen koliko detaljno zna predsednik Rusije Vladimir Putin o Zaporoškoj nuklearnoj elektrani.

NA DNEVNOM REDU NEUTRALIZACIJA PRETNJI NACIONALNOJ SIGURNOSTI: Putin će održati sednicu Saveta bezbednosti 19. oktobra

– Bio sam zapanjen njegovim detaljnim poznavanjem nuklearne elektrane, njenim tehničkim karakteristikama i razumevanjem onoga što predlažem za njenu bezbednost – rekao je on u intervjuu argentinskoj televiziji „Telefe“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grosi je dodao da predsednik Rusije veruje u ono što radi i da je duboko ubeđen u svoje pozicije. Istakao je i da je Putin i dalje spreman da sarađuje sa njim.

Direktor IAEA je 11. oktobra bio u Sankt Peterburgu gde se sastao sa ruskim predsednikom. On je naveo da je kontakt sa Putinom veoma važan za osiguranje bezbednosti nuklearnih objekata. Grosi je dva puta posetio Kijev, gde se sastao sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter