Izvor: Sputnjik
26.11.2022 u 10:31
0

OGLASIO SE LAVROV: Ukrajinski narod će biti oslobođen neonacističkih vlasti

Ukrajinski narod će biti oslobođen neonacističkih vlasti, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Oni zaslužuju da žive u prijateljstvu i blagostanju pored slovenske braće, dodao je on.

IMUNITET PREMA „NACISTIČKOM VIRUSU“ OZBILJNO OSLABIO! Lavrov o genocidu nad sovjetskim narodom

Izjava Lavrova emitovana je u okviru dokumentarnog filma na TV „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je nedavno da sukob sa neonacistima bio neizbežan jer su situaciju doveli do takvog stadijuma da je ona postala smrtonosna za Rusiju.

On je istakao i da se Rusija sa poštovanjem odnosi prema ukrajinskom narodu, da je to i dalje tako uprkos tragičnoj konfrontaciji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter