Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 14:35
0

OGLASIO SE LEKAR BIVŠEG PREDSEDNIKA I UPLAŠIO JAVNOST: Bolsonaro po povratku u Brazil ponovo ide na OPERACIJU!

Bolsonaro je operisan već šest puta nakon što je izboden nožem tokom izborne kampanje 2018. godine.

Bivši predsednik Brazila Žair Bolsonaro biće operisan kada se vrati u zemlju iz Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je danas njegov lekar Antonio Masedo.

BOLSONARO SE U SUZAMA OPROSTIO OD VLASTI: „Predao dužnost potpresedniku, ukrcao se u avion i odleteo na Floridu!“

On je rekao da očekuje da operacija bude obavljena u februaru, iako Bolsonaro još nije saopštio kada će se vratiti sa Floride (SAD), gde se nalazi od kraja prošle godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bolsonaro je operisan već šest puta nakon što je izboden nožem tokom izborne kampanje 2018, a četiri od tih operacija bile su direktno povezane sa napadom. Bio je i više puta hospitalizovan zbog problema sa crevima ili blokade creva, poslednji put na Floridi početkom godine.

Krajnje desničarski bivši predsednik Brazila otputovao je na Floridu 48 sati pre isteka svog mandata i izbegao da preda dužnost novoizabranom predsedniku Luizu Inasiju Luli da Silvi na njegovoj inauguraciji 1. januara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter