Izvor: tanjug
20.06.2022 u 18:30
0

OGLASIO SE ORBAN: Evo koga je podržao za kandidatski status za članstvo u EU

Mađarski premijer Viktor Orban zalaže se da se status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji dodeli nekoliko evropskih država, izjavio je danas njegov sekretar za štampu Bertalan Havasi.

RUSKI „ONIKS“ ZACRNEO NEBO IZNAD CRNOG MORA: Spektakularan snimak lansiranja UBITAČNE hipersonične rakete (VIDEO)

Orban je to izjavio na video-konferenciji kojoj je danas prisustvovao u okviru priprema za dvodnevni samit Evropske unije koji će biti održan u četvrtak i petak, preneo je MTI.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na sastanku sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i premijerima Belgije, Bugarske, Estonije, Luksemburga i Malte, Orban se složio sa predlogom EU da se Ukrajini i Moldaviji dodeli status kandidata, rekao je Havasi.

Istovremeno, Orban i nekoliko drugih šefova država pozvali su da se isti status da Gruziji i Bosni i Hercegovini, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter