Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 14:13
0

OGLASIO SE ZELENSKI NAKON ŠTO SE HELIKOPTER SRUŠIO NA ZGRADU VRTIĆA: „Užasna tragedija, tačan broj žrtava još nije utvrđen!“

U padu helikoptera u Kijevskoj oblasti, poginuli su ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Denis Monastirsk i njegov prvi zamenik.

Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski je današnju nesreću, kada se helikopter srušio na zgradu vrtića u gradu Brovari, ocenio kao „užasnu tragediju koja je nanela neizreciv bol“. Do ovog trenutka, troje dece je umrlo.

ZELENSKI PREŽIVEO 12 POKUŠAJA ATENTATA? Svi se pitaju da li mu je glavu spasila CIA!?

„Bol je neizreciv“ napisao je Zelenski na mreži Telegram i izrazio saučešće porodicama i prijateljima žrtava. Iako su lokalni zvaničnici ranije saopštili da je broj poginulih 18, Zelenski je rekao da tačan broj još nije utvrđen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je potvrdio da je najmanje 15 ljudi poginulo, uključujući troje dece i ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, kada se helikopter srušio na zgradu vrtića u gradu Brovari, što je izazvalo i požar.

„Naložio sam Službi bezbednosti Ukrajine da u saradnji sa policijom i drugim nadležnim organima saznaju sve okolnosti nesreće“, napisao je Zelenski.

U padu helikoptera u Kijevskoj oblasti, poginuli su ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Denis Monastirsk i njegov prvi zamenik, saopštila je policija, a prenosi agencija RIA Novosti, a u letelici je pronađeno devet mrtvih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter