Izvor: Tanjug
09.03.2023 u 13:53
0

„Okriviti Rusiju za sabotažu je kao kada biste pucali u sopstvenu nogu“: Peskov o navodnoj umešanosti Rusije u napade na Severni tok

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da su teorije da je Rusija bila umešana u terorističke napade na gasovode Severnog toka bile apsurdne od samog početka i napuštanje takve ideje pokazuje, prema Peskovu, „da su ostali neki tragovi razuma na Zapadu“.

-Samo usijana glava može da dođe do ideje da bi Rusija, kao jedan od glavnih aktera ovog međunarodnog projekta, pucala sama sebi u nogu. Ova apsurdna hipoteza je puštena u javnost u maniru jeftinih priča- istakao je Peskov, prenosi TASS.

MAĐARSKA SE BORI ZA ANTI-LGBT ZAKON: Brisel optužuje!

On je dodao da, šta god se desi bilo gde (u svetu), Rusiju prvu optuže, „što je bio slučaj sa Severnim tokom i tim terorističkim napadom“.

Peskov je rekao da ova lažna priča nije čak dostojna ni kritike, jer je „isuviše komična“, ali da je napuštanje te ideje na Zapadu pokazatelj razuma.

-Ipak, izgleda da su ostali tragovi razuma na Zapadu -poručio je Peskov.

U FRANCUSKOJ SA 64 GODINE U PENZIJU: Pobuna u zemlji!

Ranije je „Njujork tajms“, pozivajući se na izvore u američkoj administraciji, objavio da su američki zvaničnici saopštili da novi obaveštajni podaci daju osnova da se pretpostavi da neka proukrajinska grupa stoji iza napada na gasovode.

Londonski „Tajms“ je naveo da je Zapad prećutao detalje o napadu na Severni tok kako bi zaštitio Ukrajinu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter