Izvor: TANJUG
12.11.2022 u 16:08
0

OMČA ZA OBAMU? Grozna rasistička poruka, nagrada od 100.000 dolara za pronalaženje odgovornih!

Izgradnja Predsedničkog centra u Čikagu, nazvanog po bivšem predsedniku Baraku Obami, privremeno je zaustavljena nakon što je otkrivena omča za vešanje na toj lokaciji.

Lejksajd Alajans, kompanija u vlasništvu crnaca koja gradi centar, prijavila je incident policiji Čikaga, prenosi Glas Amerike.

Omča je, naime, simbol linčovanja hiljada Afroamerikanaca tokom ropstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Guverner Ilinoisa Džej Bi Pricker napisao je na Tviteru da je „omča više od simbola rasizma – ona je podsetnik na nasilje i teror koji su vekovima činjeni crncima.“

Lejksajd Alajans nudi nagradu od 100.000 dolara za informacije koje bi dovele do pronalaženja odgovornih za podmetanje omče na toj lokaciji.

Barak Obama je prvi afromaerički predsednik, a njegova supruga Mišel, prva afroamerička prva dama SAD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter