Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 13:49
0

ORBAN NE ODUSTAJE OD UTVRĐENOG NARATIVA: „Sankcije Evropske unije prema Rusiji povećavaju energetsku krizu u Evropi!“

Viktor Orban je oduvek privlačio pažnju otvorenim stavovima o kojoj god tematici se radilo.

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da sankcije EU prema Rusiji nastavljaju da povećavaju energetsku krizu u Evropi i da Vlada Mađarske mora u vezi sa tim da preduzme mere da zaštiti domaćinstva od inflacije.

ORBAN OTKRIO KOLIKO MAĐARSKU KOŠTA RAT U UKRAJINI: Skok cena energenata doveo sve u opasnu situaciju!

„Sankcije samo pogoršavaju energetsku krizu, ali ćemo učiniti sve da zaštitimo mađarska domaćinstva od rasta cena. To je bila glavna tema sastanka vlade u sredu“, napisao je Orban na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlada Mađarske do sada je dosledno govorila protiv uvođenja sankcija EU prema Rusiji, uključujući i energetsku sferu, podseća TAS S i dodaje da EU planira uvođenje 10. paketa sankcija prema Rusiji zbog napada Moskve na Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter