Izvor: Kurir.rs
05.06.2023 u 12:25
3

ORBAN OSTAO ZALEĐEN: Pokušao da poljubi u ruku predsednicu Moldavije, pogledajte šta je ona uradila (VIDEO)

Maja Sandu je Orbana primila u dvorcu Mimi, a pri susretu je predsednik Mađarske hteo da joj poljubi ruku.

Mađarski predsednik Viktor Orbán učestvovao je u četvrtak na samitu Evropske političke zajednice u Moldaviji, a društvenim mrežama sada se proširio video na kom se vidi kako je od predsednice Moldavije doživeo neprijatnost.

„USKORO ĆE EVROPA DA PRIHVATI STAV MAĐARSKE“: Orban je siguran da će građani „srušiti“ vlade koje promovišu RAT

Ona ga je međutim odbila, a na snimku koji se proširio društvenim mrežama vidi se kako je Orban u tom trenutku ostao prilično zbunjen.

Ne zna se razlog zbog kog je Maja Sandu odlučila da odbije Orbanov poljubac ali moguće je da se radi o njihovim političkim razilaželjima, najvjiše po pitanju rata u Ukrajini i Vladimira Putina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ORBAN OSTAO ZALEĐEN: Pokušao da poljubi u ruku predsednicu Moldavije, pogledajte šta je ona uradila (VIDEO)”

  1. Gde se Orbane takvima ljubi rucerda sto kaze Seselj , zamislite da posle svega poljubite ruku Olbrajtovoj ili Klintonovoj , onoj sto dize ruke kada vidi da je predsednik jedne drzave ubijen, i to neduzni predsednik , jednostavno postoje zene koje taj cin zasluzuju i one koje ne zasluzuju , neka Vam je u buduce to znak koga cenite a koga ne ?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter