Izvor: Tanjug
27.03.2023 u 12:52
0

ORLANDO BLUM U KIJEVU! Sastao se sa Zelenskim i posetio dečje selo (FOTO)

Unicefov ambasador dobre volje i glumac Orlando Blum posetio je dečje selo u Kijevu, što je njegovo prvo putovanje u Ukrajinu nakon 2016. godine.

„PUTIN NE IDE U TURSKU“: Peskov odsečno odgovorio!

Kako navodi Rojters, on se u Kijevu sastao sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim.

-Nikada ne bih očekivao da će rat eskalirati u zemlji koju sam posetio pre mnogo godina. Ali danas, imao sam tu sreću da čujem dečji smeh u Spulno centru, toplom i brižljivom mestu gde deca mogu da se igraju, uče i da steknu psihološku podršku- rekao je Blum.

Spulno centri nalaze se širom Ukrajine i u poslednjih 13 meseci trajanja rata, više od pola miliona dece zatražilo je pomoć od tih centara.

Kako navodi agencija, najmanje 465 dece poginulo je u sukobu Ukrajine i Rusije.

-On (Blum) zna šta nam je donela agresija, i koliko napora je potrebno da se rat zaustavi i da se Ukrajina obnovi nakon rata- rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter