Izvor: TELEGRAF
15.05.2022 u 11:58
0

OVE REČI ĆE ODZVANJATI! Stigla prva REAKCIJA IZ RUSIJE nakon pobede Ukrajine na Evroviziji

Ukrajinski predstavnik Kaluš orkestra je pobednik ovogodišnje Evrovizije, koja se održala u Torinu, a danas je stigla i prva reakcija iz Rusije.

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova podelila je svoje utiske na Fejsbuku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Složićete se, bez pobede Ukrajine na Evroviziji, slika onoga što se desilo ovoj zemlji ne bi bila potpuna. Narodne nošnje i muzički instrumenti, babaroge na žicama, brejk-dens i povici o Azovstalu. Ovacije od Evrope. Zavesa – napisala je Zaharova na Fejsbuku, uz fotografiju ovogodišnjeg predstavnika Ukrajine.

Da podsetimo, pobednik je proglašen sinoć u Torinu, a Rusija je ove godine suspendovana od učešća na takmičenju.Pobedu Ukrajini čestitao je i predsednik zemlje Volodimir Zelenski, koji je rekao da će sledeće godine takmičenje biti održano u Mariupolju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter