Izvor: HappyBSC
27.06.2022 u 20:48
0

„Ovo je zapravo rat Amerike i Rusije, a da nije ni objavljen“ u emisiji AKTUELNOSTI na kanalu TV HAPPY!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovaramo o najnovijim informacijama koje se tiču rata u Ukrajini. Za nama je 124. dan od početka ruske specijalne vojne operacije. Naši današnji gosti bili su: političar Tomislav Bokan i dr političkih nauka Milan Paroški.

Najvažnije informacije, koje ukratko sumiraju ovaj dan, jesu da je Severodonjeck pod ruskom kontrolom i da ruske trupe pokušavaju da blokiraju Lisičansk sa juga iz pravca Donjecka.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Političar Tomislav Bokan komentarisao je američko dirigovanje nad Ukrajinom i Zelenskim:

„Ameri smatraju da je Putin porušio Ukrajinu, a ja smatram da je Ukrajina porušila samu sebe na čelu sa predsednikom Volodimirom Zelenskim. Ukrajina je postala jedan poligon stradanja bez obzira na versku, nacionalnu, rasnu pripadnost. Oni žele da se ispoštuju samo ono što im odgovara, a suprotna strana mora sve. To nije dobro. Ruski brod je isplovio i pitanje je gde će se zaustaviti. London i Vašington diriguju Zelenskom, oni su ti koji naoružavaju Ukrajinu. Ko god da misli da će Ruska Federacija izgubiti rat, grdno se vara. Dolaskom Bajdena na mesto predsednika SAD, koji ima poslovne i lične interese u Ukrajini preko svojega sina, moguće je da će doći do isporuke sisteme za protivraketnu odbranu. I da, tačno je da je Severodonjeck bio planirana NATO baza, to ruska federacija nije smela dozvoliti.“

Bokan ističe da je ključno zariste i Litvanija, koja je zaustavila dotok gasa i energenata Kalinjgradu i da na taj način ne poštuje ono što je potpisala  kad se odvojila od Sovjetskog Saveza, a to je da će ostati neutralna. 

Dr političkih nauka Milan Paroški govorio je o ciljevima rata:

„Ovo je zapravo rat Amerike i Rusije, a da nije ni objavljen, kao što smo i mi bombardovani 1999. godine bez objave rata. Pojam rata se koristi na zapadu, a specijalna operacija na istoku. Ceo taj „trud“ je puštanje krvi ruskom narodu. Ovaj pokušaj rata je povod da se ponovi ono što je bilo u drugom svetskom ratu – da se u milionskim ciframa slovenski živalj i rusko stanovništvo eliminiše. Mislim da se oni pribojavaju ideje obnove ruske državnosti, sovjetska Rusija.“

Takođe ističe da Ukrajina ni sa jednom državom sa zapada nije imala ugovor o zajedničkoj odbrani. Nju samo koriste za rat, ali nisu saveznici. Ističe da se takvi ratovi vode da bi neko opljačkao ogroman novac. Smatra da će Zelenski samo platiti ceh. 

Zaključio je da je ovo je sukob dve civilizacije – ortodoksije, koja nije verski podeljena, i celog zapada koji je skliznuo u sudomiju. Smatra da je ono što se sigurno desilo konstitucija ortodoksije.

Obojica su se složili da Ukrajinci koriste staru taktiku – kad izbije rat da spaljuju sve i da stradaju civili. Ukrajinci koriste civilne ciljeve, za razliku od Ruske Federacije, DNR i LNR. Smatraju da je to prljav rat i da ginu oni koji ne trebaju. 

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter