Izvor: HAPPY BSC
10.02.2023 u 11:45
0

OVO SE MOŽE VIDETI SAMO U CIRKUSU NAKAZA! Zaharova o turneji Zelenskog po Evropi

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova uporedila je susret Zelenskog i evropskih političara sa „cirkusom nakaza“.

– Kao u nekoj šali Zelenskog su vodili iz sale u dvoranu. To je pokazano javnosti, demonstrirano – napisala je ona na svom Telegramu.

„SAMO TAKO NASTAVITE, MORAVJECKI!“ Zaharova izjave poljskog premijera nazvala „divljom mržnjom“

– Ceo ovaj cirkus, koji je bio priređen, odvijao se u pozadini izveštaja o tome kako su podređene naoružane grupe Zelenskog pucale na ratne zarobljenike – istakla je ona.

Istovremeno, napomenula je, zapadni lideri se nisu pitali o činjenicama o pogibiji civila:

– Ni u jednoj sali u kojoj je održana ova smotra čudovišta niko nije postavio nijedno pitanje koliko je krvi nedužnih civila, dečijih života u rukama Zelenskog – rekla je Zaharova.

Zaharova je podsetila da će se Istražni komitet baviti slučajem streljanja ruskih zarobljenih vojnika iz neposredne blizine od strane vojnika Oružanih snaga Ukrajine i izrazila uverenje da zločin neće proći nekažnjeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter