Izvor: Tanjug
13.04.2022 u 16:23
0

OZBILJAN UDARAC RUSKOM BIZNISMENU Abramoviču zamrznuli 7 MILIJARDI DOLARA!

Kraljevski sud Džerzija zvanično je izdao nalog da se zamrzne imovina vredna 7,0 milijardi dolara koja se povezuje sa ruskim milijarderom Romanom Abramovičem, saopštilo je tužilaštvo britanskih Kanalskih ostrva.

Abramovič je među nekolicinom bogatih Rusa koji su prošlog meseca dodati na listu sankcija Britanije i Evropske unije zbog ruskog napada na Ukrajinu, nakon kojega su mnoge zemlje pokrenule mere zaplene njihovih jahti i druge luksuzne imovine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju tužilastva Kanalskih ostrva, koja imaju samoupravu kao krunski posed britanske kraljevske kuće, navodi se da je policija Džerzija u utorak izvršila pretres prostorija za koje se sumnja da su povezane sa Abramovičevim poslovnim aktivnostima, prenosi Rojters.

„Kraljevski sud je takode 12. aprila izrekao formalnu naredbu o zamrzavanju imovine koja se procenjuje na više od 7,0 milijardi američkih dolara, a za koju se sumnja da je povezana sa Abramovičem i koja se nalazi ili na ostrvu Džerzi ili je u vlasništvu entiteta registrovanih na Džerziju“, piše u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter