Izvor: Tanjug
28.01.2023 u 09:42
0

PALESTINCI SLAVILI ZBOG NAPADA U JERUSALIMU: Proslava uz pesmu, vatromet i slatkiše! Svet u ŠOKU! (FOTO)

Palestinci na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze slavili su sinoć zbog terorističkog napada kod sinagoge u Jerusalimu, u kome je poginulo sedam ljudi, a najmanje troje ranjeno

Palestinci su se na Zapadnoj obali, u Ramali, Nablusu i Dženinu, kao i u delovima istočnog Jerusalima, radovali zbog napada, koji je izveo 21-godišnji Palestinac.

Slavlje je proteklo uz vatromet, pucnjavu u vazduh, trubljenje automobilskih sirena, pevanje pesama i slatkiše.

Savet bezbednosti UN jednoglasno osudio teroristički napad u Jerusalimu

Maskirani muškarac je u Hebronu na Zapadnoj obali prstima pokazivao znak pobede („V“) i čašćavao prisutne poslasticama.

Desetine Palestinaca su se spontano okupile na nekoliko lokacija u pojasu Gaze da bi proslavili napad, a neki su delili velike količine slatkiša iz obližnjih poslastičarnica.

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU: Napadač pucao na vernike iz sinagoge, ubijeno 7 ljudi(FOTO)

U gradu Gazi je zabeležena slavljenička pucnjava u vazduh i trubljenje automobilskih sirena, a sa zvučnika džamije se čulo „Alahu akbar“ („Bog je veliki“).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter