Izvor: Sputnik Srbija
19.09.2022 u 11:00
0

PAPA DOLAZI U UKRAJINU?! PODOLJAK: „Pregovaramo da Franjo dođe u Kijev i verujem da će se to pre ili kasnije desiti“

Ukrajinske vlasti vode razgovore oko toga da papa Franja dođe u Kijev, izjavio je savetnik vlade predsednika Ukrajine Mihail Podoljak u intervjuu listu „Korijere dela sera“.

Pregovaramo da Franjo dođe u Kijev i verujem da će se to pre ili kasnije desiti… Jasno je da njegova poseta zavisi od mnogo faktora, čak i od njegovog zdravlja. Ne mislim da je sa etičke tačke gledišta poseta Moskvi bila prava stvar „, rekao je savetnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SIJARTO: Rat je doneo mnogo nevolja celom svetu, pa je vreme da se zemlje ujedine za mir!

I sam papa je govorio o spremnosti da ode u ukrajinsku prestonicu, ali je izrazio želju da poseti i Moskvu. Pored toga, napomenuo je da bi njegovo putovanje trebalo da ima posebnu korist.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter